Wonen in Bijzonder Culemborg

In ontwikkeling

28 huurwoningen en 8 koopwoningen

Bijzonder Culemborg

Op loopafstand van zowel het historische hart als het centrale treinstation komt Bijzonder Culemborg. Een fonkelnieuw woonproject met 8 ruime koopwoningen en 28 comfortabele huurappartementen. Laatstgenoemde hebben een grootte van circa 60 m².Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen rondom deze nieuwe woningen, maar is er nog volop ruimte om met ons mee te denken!Ben jij geïnteresseerd in wonen op deze ideale locatie?
Vul dan de online vragenlijst in. Zo houden we rekening met jouw persoonlijke woonwensen!

landelijk, of liever modern?

Wat zijn jouw woonwensen?

Kies jij voor een woning waarbij je enkel jouw spulletjes een plekje hoeft te geven of ga jij veel liever voor een interieur dat je zelf nog volop onder handen kunt nemen? Is jouw woonstijl landelijk of juist modern? En hoeveel slaap- of badkamers telt jouw droomhuis eigenlijk?Door deze vragen te beantwoorden weten wij waar jij als geïnteresseerde behoefte aan hebt, waardoor we dichter in de buurt komen van jouw ultieme droomwoning!

De procedure

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de ontwikkeling van de woningen. De verkoop zal straks geschieden volgens de vastgestelde procedure van de bewonersvereniging EVA-Lanxmeer (BEL). We zullen je straks uitgebreid informeren over deze voorwaarden.

Over de wijk

Lanxmeer is een ecologische wijk in de gemeente Culemborg met ruim 300 woningen. De integrale aanpak van duurzaamheid, landschappelijke inbedding, mobiliteit, sociale betrokkenheid en watermanagement maakt de wijk uniek. Lanxmeer, waardevol wonen en werken.

Tussen stad en natuur

De perfecte locatie

Woon je op Bijzonder Culemborg, dan woon je om de hoek van het centraal gelegen treinstation alsook het historische hart van Culemborg, waar je diverse koffiecafés, speciaalzaken en restaurants vindt.Maar er is meer! Want ook de Lek, en diens schitterende fiets- en wandelroutes, ligt binnen een kwartiertje fietsen van jouw nieuwe woning. Daarbij bevinden grote steden waaronder Utrecht en ’s-Hertogenbosch zich op een klein halfuurtje rijden. Ideaal!

en wordt als eerste op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen.

Schrijf je in!